Steden

Door RegioMarketing

“De marketing van de stad staat tegenwoordig bij overheden en ondernemers bovenaan het prioriteiten lijstje. Recreatief.nl BV promoot al sinds 1999 de meeste Nederlandse steden. Na jaren hard werken is ons steden netwerk meer dan 1000 websites groot en promoten we enige tientallen interessante Nederlandse steden. De leidende positie die Amsterdam de afgelopen jaren heeft gehad is nu verdeeld onder enkele tientallen steden die allemaal een leuk en creatief recreatief aanbod presenteren. Ons netwerk is te groot om die hier te presenteren, zelf inzichtelijk maken lukt niet. Om op deze regio pagina te blijven is bijvoorbeeld Arnhemseuitjes.nl onze arrangementen site voor de stad arnhem.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]