Partnership

= samenwerken met Recreatief.nl BV, Businessbookers BV en CRIO BV

Onze specialisatie is het samenstellen en promoten van arrangementen zowel leisure ( Recreatief.nl BV ) als zakelijk ( Businessbookers BV ). Wij ondersteunen en adviseren veel locatie partners met marketing activiteiten ( CRIO BV ). Wij werken voor honderden partners uit de vrije tijds industrie, MICE branche en enkele reisorganisaties.

Als uitgever en eigenaar van een groot netwerk van duizenden websites richten wij ons op doelgroepen, thema's en regio's. Al meer dan 20 jaar investeren en bouwen we aan dit netwerk met krachtige domeinen en veel social media, hiermee bereiken we wekelijks honderdduizenden mensen. Onze honderdduizenden klanten in combinatie met een continue groeiend bereik binnen uw doelgroep zorgt ervoor dat uw verhaal regelmatig en succesvol verteld wordt. Wij zijn in staat door onderzoek, creatie en jarenlange ervaring in de branche uw producten veel beter te laten converteren dan wie dan ook.

Bent u op zoek naar de meest ervaren marketing- en boekingsspecialist in Nederland? Neem contact met ons op.

Sinds 1999

Maak kennis met onze medewerkers

Rob Kraaijenvanger

Conceptontwikkeling / Eigenaar

Rob is mede eigenaar van de bedrijven . Verantwoordelijk voor conceptontwikkeling en marketing. Tevens werkt hij nauw samen met ondernemers waarbij alle bedrijfsprocessen onder de loep liggen om er met elkaar een steeds groter succes van te maken.

Christel Gieling

Eigenaar / CEO

Christel is mede eigenaar van de bedrijven. Ze verzorgt de boekhouding, contact met onze partners en stuurt de sales afdeling aan.

Patricia Voorhout

Sales / Reserveringen

Spontaan en vrolijk kwam Patricia lang geleden stagelopen aan de Talmastaat in Didam. Handen uit de mouwen en al gauw voelde ik dat is iemand die weet van aanpakken. Hoeveel geluk kun je hebben om al in 1 van je eerste stagiaires een krachtige collega te vinden die even later als directeur Christel en mij ondersteund , naast ons staat, bij alles wat er tijdens het ondernemen langs komt. Typisch Patricia Aanpakker Krachtig en empatisch leider Echte teamplayer

Linda Brugman

Marketing / Redactie

Suzan Waalders

Sales / Reserveringen

Een vrolijke en enthousiaste en krachtige Sales collega waar je niet omheen kunt. Onderhoud samen met Rob strategische partnerships en maakt onderdeel uit van het sales team. Typisch Suzan. Sterk in communicatie teamplayer Echte aanpakker

Frans van Ottele

R&D

Niels van den Berg

Marketing/R&D