Referenties

Wij zijn er altijd voor u, en elk jaar krachtiger. Laten we afspreken en een partnership opstarten.

Altijd leuk als je met goede partners acties uit kunt zetten! Plusser.nl is voor ons zo'n partner.
Rilana Groot
Rilana Groot
Visual Steps
‘ If you need some magic ‘, spreek af met de tovenaar uit Zevenaar !
Daan Lodewijks
Daan Lodewijks
E-Commerce Manager– Tenzing Travel
“Recreatief.nl staat wat ons betreft voor professionaliteit en accuratesse. Een dynamische onderneming met een gezonde ambitie zich verder te ontwikkelen, dat trots mag zijn op haar team van vriendelijke, gemotiveerde medewerkers.”
Katja Bruil
Badhotel Scheveningen
Een krachtige, creatieve en betrokken partner in onze marketing richting de leisure markt.
Richard Nan
Hotel Zuiderduin
Ik werk al 15 jaar samen met Recreatief.nl, een krachtige en trouwe partner. Dit bevalt me sinds de start en bezorgt me elk jaar meer mooie reserveringen.
Senno Geertsema
Rietstulp
We werken al vele jaren met veel plezier en naar alle tevredenheid met Recreatief samen. Communicatie is helder en ruimte om samen te sparren is er altijd. Vindbaarheid is top! en daarmee een fijne partners om je business te laten groeien.
Cora van den Burg
Beauty Center Cosmé
Voor velen onnavolgbaar , het netwerk van Recreatief.nl BV is bijzonder. Wat een mooi en creatief bedrijf waar ik vaak en graag mee samenwerk.
Ton Hendriksen
Commercieel manager
Puike prestatie weer van jullie allemaal – dank voor de vele boekingen! #Toppertjes
Wout Sikkenga
Bilderberg Vaalsbroek
'Je hebt intermediairs en je hebt Businessbookers.’ ‘Zoeken – vinden – boeken kan via het portaal, maar ook via de medewerkers van BB. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager. Kortom: een prettige samenwerkingspartner’.
Lars Beckers
Commercieel Manager Kontakt der Kontinenten
Voor velen onnavolgbaar maar Businessbookers is een mooi en creatief bedrijf waar ik al enige jaren succesvol de zakelijke markt mee bewerk.
Ton Hendriksen
Travel Specialist
Overzichtelijke samenwerking en een gestructureerd boekingsproces, zowel voor ons als voor de gasten die via de vele sites van Recreatief.nl BV bij ons boeken.
Martijn Läkamp
Natural High